Als er één strijd, strijden alle leden mee…

Op het moment van schrijven van deze post is het 22 juni 2018. Er is van alles gaande in de wereld. De historische top tussen President Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un is nog maar net voorbij. Er zijn allerlei ontwikkelingen gaande in de wereld en het hangt er sterk vanaf vanuit welk perspectief je kijkt of je negatief en pessimistisch bent of juist positief en hoopvol over hoe de toekomst eruit zal zien.

Volg je alleen de reguliere nieuws en media kanalen en bepaalt dat je blik op de wereld of heb je andere bronnen van waaruit je afleidt wat waarheid is en waar we met z’n allen naartoe gaan?

Ik wil graag een profetie met je delen die gisteren werd gepubliceerd op internet. Dit woord is van Chuck Pierce en een aantal anderen. Onderaan deze post vind je de link naar het oorspronkelijke artikel in het Engels. De titel van de profetie is:

De grote botsing van het Koninkrijk staat voor de deur! Ga de confrontatie aan!

“Er komt een grote strijd aan en jullie staan in het midden van deze strijd! Je kunt deze strijd zien en voelen en bent geroepen om er volledig deel van te zijn.

Ik ga zorgen dat koninkrijken worden rechtgezet, en zonder jullie kan dat niet gebeuren. Het Koninkrijk is in je! Daarom ben je van cruciaal belang in deze opschudding die staat te gebeuren waardoor koninkrijken weer in lijn komen met wat Ik wil.

Ga de strijd niet uit de weg! Sta toe dat het Koninkrijk binnen in je opstaat en gerechtigheid brengt op de aarde om je heen! Deins niet terug! Deins niet terug! Deins niet terug!

Terughoudendheid is verleidelijk, maar sta op and strijd met Mij in de dingen om jou heen in deze frontale botsing. Je wilt misschien terugdeinzen en terugtrekken om een botsing te voorkomen met wat op je afkomt, maar ga recht vooruit! Buig niet af naar links of rechts! Dit is een tijd om de confrontatie vol aan te gaan!

De werkelijkheid van Mijn Koninkrijk en de Hemel

Mijn Koninkrijk is gekomen op aarde. Velen hebben daar nog nooit echt in gewandeld omdat de strijd zich nog nooit in hun leven afgespeeld heeft. Dit is het moment van de confrontatie om de realiteit van Mijn Koninkrijk te laten zien. Er is een werkelijkheid in de hemelen om je heen die je niet begrijpt. De hemel is om je heen, de hemel is boven je en de hemel strijdt over jou. Kom binnen in deze hemelse werkelijkheid en je zult een dimensie kunnen zien die je nooit eerder hebt gezien.  

Ik heb links, rechts, onder en boven poorten en toegangswegen tot de hemel geopend. Ik open wegen voor je om te bewegen in de hemel. Wil je komen en deel zijn hiervan? Wil je voortgaan op de wegen die ik heb gecreëerd? Ik heb lijnen aangelegd op aarde en in de hemel en Mijn volk zal zich daarmee op één lijn stellen.

Kom naar Mij, want ik giet de hemel uit in jou. Wat ik vroeger heb uitgegoten is weggelekt. Kom naar mij! Ik open deuren voor je en zal over je uitgieten, en wat vroeger is weggelekt zal nu in je blijven en zal zorgen voor een groot geloof.

Kom naar mij, dan zal ik de lekkages waardoor mijn bron uit je is weggestroomd afdichten. Je zult niet slechts bronnen hebben, maar in een rivier zijn. Kom naar mij, want ik laat de rivier stromen door de poort.

Sta je Mij toe om door te dringen tot in lagen waar je Mij tot nu toe nog nooit hebt toegelaten? Er zit zoveel verborgen in diepe lagen in je – overvloed en voorspoed diep in jou. Sta je Mij toe om diep te gaan en je toegang te geven tot de poort die diep binnen in je is? Sta je toe dat Ik je een verdergaand herstel geef van alles dat binnen in je is?

Geschikt voor het gevecht

Ik schrijf ‘geschikt voor het gevecht’ in je geest. Ik heb eeuwigheid in je hart gelegd en er is een deel van die eeuwigheid die alleen de strijder in jou kan zien en kennen!

Als je ervoor kiest om het seizoen van strijd in te gaan waar ik je voor roep, dan bestempel Ik je als ‘geschikt’ en sta Ik je toe een deel van de eeuwigheid binnen te gaan die tot nu toe opgesloten zat diep in je hart. Als je gaat bewegen – stap voor stap – beweeg je in de eeuwigheid omdat je geschikt bent voor dit gevecht. Ik ben degene die harten van strijders herstelt!”

Ik denk dat de strijd die genoemd wordt hierboven zich op allerlei vlakken afspeelt. In ons eigen leven, in onze steden, in ons land, maar ook op het wereldtoneel. Ik geloof dat we de komende weken, maanden en misschien zelfs de komende paar jaar veel gaan zien van deze strijd wereldwijd.

In landen en maatschappijen speelt de strijd tegen duisternis en corruptie door politici, wereldleiders en allerlei kringen en organisaties. Het nieuws dat op ons afkomt zal soms moeilijk te geloven zijn of lastig te bevatten. Maar dit is de strijd van God om gerechtigheid en zijn Koninkrijk te vestigen op aarde. Het lichaam van Jezus wordt opgeroepen om niet terug te schrikken, maar dapper mee te strijden. Strijd jij mee?

De volledige tekst van de profetie kun je vinden op de website van Elijahlist.

Als er één strijd, strijden alle leden mee!

WWG1WGA!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.