September 2017 – the Sound of Nations

2 september 2017 – video update

25 augustus 2017 – video update

14 augustus 2017 – video update

Uitnodiging conferentie ‘the Sound of Nations’

In nodig je graag uit voor de conferentie die we organiseren van 28 – 30 september 2017 in Rotterdam. In deze video leg ik je uit waarom we dit doen en wat je kunt verwachten. Als je liever leest in plaats van een video bekijkt kun je hieronder ook de tekst vinden.

Opgeven kan per email via: info@opzoeknaarhetkoninkrijk.nl

Ik wil je graag uitnodigen voor een bijzondere conferentie van 28-30 september 2017. Sprekers zullen zijn John Garfield (USA) en Beverley Watkins (ZA). Ik wil je kort uitleggen waarom we deze conferentie organiseren en wat je kunt verwachten.

De conferentie heet ‘the Sound of Nations’. Met als ondertitel: Releasing destinies of individuals and nations.

Drie thema’s

  1. mensen laten connecten met hun hart (wie ze zijn en waarvoor God je heeft gemaakt). Dit doet John Garfield al heel wat jaren onder de vlag ‘releasing kings’. Misschien ken je hem daar wel van. Hij is de afgelopen jaren regelmatig in NL geweest.
  2. Dit combineren we met praktische voorbede in de hemelse gewesten om obstakels en belemmeringen uit de weg te ruimen zodat we vrij kunnen functioneren.
  3. Deze twee dingen willen we combineren met de roeping van ons land. Er is al vaak gezegd dat NL een poort naar Europa is. Ik geloof dat we nu zijn aangekomen op een strategisch moment dat God vernieuwing en reformatie wil brengen in Europa en dat NL en Nederlanders daarbij een belangrijke rol mogen spelen.

Dit is iets wat ik echt niet wil missen en waar jij ook voor uitgenodigd bent!

Je persoonlijke bestemming
Over het eerste punt: het idee is dat God al in je hart heeft gelegd of geschreven waar je voor gemaakt bent en wat je bestemming is. In psalm 139 staat dat God al voordat hij de wereld maakte jouw dagen heeft opgeschreven in zijn boek. Niet als een toekomstvoorspelling, maar als de bestemming die hij voor je heeft. En zoals je waarschijnlijk al wel hebt ervaren kom je niet vanzelf op die bestemming. Het begint echter met het gegeven dat God al diep in je hart een besef heeft gelegd van wie je bent en waar je voor gemaakt bent. Daar gaan we naar op zoek zodat je op jouw plek in de wereld je unieke plek kunt innemen.

Het overwinnen van obstakels
Over het tweede punt – praktische voorbede; zodra mensen hun plek in het koninkrijk van God willen gaan innemen en ermee aan de slag gaan, komen ze weerstand en problemen tegen. Dit kan op natuurlijk of geestelijk gebied zijn of in je karakter zitten waar je aan moet werken, maar het kan ook te maken hebben met geestelijke weerstand door zaken die er in je voorgeslacht zijn gebeurd en aan jou zijn doorgegeven. Door het bloed van Jezus en dat we vrij toegang hebben tot de troon van God, heeft Hij ons de mogelijkheid gegeven om hiervan af te komen en vrijheid te ervaren. Deze belemmeringen zijn er niet alleen op individueel niveau maar ook kunnen er ook zijn voor bedrijven, gebieden en zelfs landen.

De bestemming van landen
Dit brengt me bij het derde punt: de bestemming en rol van Nederland in het koninkrijk van God. We gaan samen op zoek naar de bestemming van Nederland en wat er in het boek staat. Hierdoor komt je eigen roeping in de bredere context van ons land te staan en kunnen wij er als burgers van het koninkrijk van God geplaatst in NL strategisch aan meewerken!

De conferentie is bedoeld om samen te zoeken naar het plan voor NL en hoe we daar samen aan kunnen werken zodat Gods plannen werkelijkheid worden.

De komende weken in de aanloop naar het event, kun je meer video’s verwachten om je alvast klaar te maken en op de hoogte te houden.

Geef je snel op via email: info@opzoeknaarhetkoninkrijk.nl

We zien je graag eind september!