Links en partners

Hieronder vind je een lijst met links naar mensen en organisaties waar we mee samenwerken of die interessante informatie bieden over het Koninkrijk van God.

Global Reformers – Dit is een wereldwijde apostolische familie onder leiding van Robert Henderson die op de bres staat zodat landen tot hun door God gegeven bestemming komen.

Releasing Kings – Dit is een wereldwijde beweging onder leiding van John Garfield om mensen vrij te zetten om hun bestemming in het leven te vinden.

Beverley Watkins – internationaal erkende ziener en spreker die mensen wil toerusten om hun bestemming te vinden in de maatschappij en daarbij actief te zijn in de geestelijke wereld.

Lance Wallnau – auteur en consultant op het gebied van culturele transformatie en 7 invloedssferen van de maatschappij.

Johnny en Elizabeth Enlow – hervormers met een passie om onze generatie wakker te schudden voor de realiteit van God vandaag de dag.

Ontdekgod.nl – de website van David Sorensen waar hij het evangelie van Jezus Christus krachtig en begrijpelijk uiteenzet.

Bijbel
Als je nog nooit de bijbel hebt gelezen en je wilt een aantal gedeeltes en teksten die op deze website zijn genoemd zelf eens nalezen, kun je dat gratis online doen. Ik raad je aan hiervoor de Herziene Statenvertaling te gebruiken. Dit is een goede en leesbare vertaling van de bijbel in het Nederlands.